Sunteti multi cei care, donand cate putin, puteti face mult pentru cei pe care ii ajutam. Ne-ati fost alaturi in toti acesti ani in care am facut atat de multe lucruri si am ajutat atat de multi oameni. Numai in spitalul M.S.Curie am, ajutat peste 80.000 de copiii si parinti

Cereti statului sa redirectioneze catre Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica 2% din impozitul pe venit pe care l-ati platit!

Completati cu datele tale personale si semnatura (Restul rubricilor nu trebuie completate) si depuneti pana pe 15 martie 2019, formularul 230 pentru impozitul pe salariu:formular 2% voluntar in spital 2018 salariidaca aveti pensie gasiti formularul mai jos:

formular 2% voluntarinspital din pensii

Daca ati adunat mai multe declaratii, ni le puteti trimite noua prin posta si le distribuim noi. Adresa este:

Asociatia de Medicina pentru Sanatate PUBLICA ,
Str. CRISULUI, NR.5, SECTOR 4, BUCURESTI, cod postal: 030167
telefon: 0737347883 – La Taica Lazar Magazin de Caritate.

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 15 martie 2019, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

E simplu si nu va costa nimic!

Credeti în continuare în Asociaţia de Medicina pentru Sanatate Publica și Proiectele sale! Cu ajutorul tau putem oferi şi un altfel de ”tratament” copiilor care trec pragul spitalului…. TRATAMENTUL CU ZAMBETE, tratament cu fapte bune 🙂

Dacă vrei să susții proiectele noastre sau ai orice întrebare legata de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la adresa de email:amspcharity@gmail.com, sau la telefon: 0737.347.883.

Multumim,
Echipa “Voluntar in Spital”

cropped-sitemscurie-b3.jpg