Ne poți ajuta ca voluntar, poți să donezi, să le vorbești prietenilor tăi despre proiectele noastre, poti sa-ti implici cunostintele sau poți organiza un eveniment de strângere de fonduri…

Astfel:

1. Poti dona bani:

Prin transfer bancar (ai datele asociatiei noastre mai jos):

images

Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica, persoana juridica non-profit organizată în baza legii române, înregistrată in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu numărul 80-5/448532, cod unic de înregistrare fiscala: 16729783, infiintata prin Hotararea NR.90/PJ/ 05.08.2004 pronuntata de Judecatoria Grefa Judecătoriei Sector 5, Bucureşti, cont IBAN:

Ron: RO 18 BRDE445SV73576234450 – deschis la BRD – Groupe Société Générale, Bd.Ion Mihalache, nr.45, Sector 1, Bucuresti.

Euro: RO 58 BRDE445SV73576404450 (SWIFT:BRDEROBU) – deschis la BRD – Groupe Société Générale, Bd.Ion Mihalache, nr.45, Sector 1, Bucuresti.

sau PAYPAL:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LMWA2FJ9ZDMBA

download

 2. Deasemenea, daca doresti să ne ajuți să dobândim donații pentru oricare dintre articolele din lista de mai jos, te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon 0737.347.883 sau pe email: amspcharity@gmail.com

Lista Nevoi Generale Voluntar in Spital 2016

3. Poți direcționa 2% din impozitul pe venit:

sitemscurie B

Ai toate detaliile aici:

https://doilasutapentruvoluntarinspital.wordpress.com/formular-230/

_____________________________________________________

4. Poți direcționa 20% din impozitul pe profit al companiei tale:

sitemscurie20 A

Nu costă nimic si totul este legal !!!

Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat ne pot ajuta sa continuam munca de voluntariat în spitale. Trebuie semnat (doar) un contract de sponsorizare (CONTACTEAZA-NE SI NOI ITI VOM TRIMITE UN MODEL) înainte de sfarșitul anului. Baza legală o găsiți  AICI: BAZA LEGALA 20% IMPOZIT PE PROFIT CATRE VOLUNTAR IN SPITAL

Astfel, pentru a direcționa 20% din impozitul pe profit, trebuie urmați 3 pași simpli:

  1. Încheierea contractului de sponsorizare, conform legii, între beneficiar –– Asociaţia deMedicina pentru Sanatate Publica şi sponsorul – persoana juridică.
  2. Înregistrarea şi operarea sponsorizării în contabilitatea sponsorului.
  3. Calcularea impozitului şi scăderea sponsorizării din suma datorată ca impozit, trimestrial, regularizarea făcându-se la sfârşitul anului.

Va recomandam sa va consultaţi contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecarui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2017.

Pentru detalii sau ai orice întrebare legata de modul în care investim fondurile donate, nu ezitati să ne contactati la adresa de email: amspcharity@gmail.com, sau la telefon: 0737.347.883.

Multumim,
Echipa “Voluntar in Spital”

 

One thought on “Cum poti ajuta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s